Thema Avonden

Emoties, Vrijheid en Verlangen!

Op ( nieuwe data volgen) verzorg ik in De Ruimte in Mijdrecht, Schattekerkerweg 1b, 6 thema avonden van 19.30 tot 21.30, inloop vanaf 19.15.

De onderwerpen zijn Emoties, Vrijheid en Verlangen! Ik zal inzichten delen en er zal zeker ruimte zijn voor dialoog en vragen. Als we samen oprecht aanwezig zijn, kunnen we met elkaar ervaren dat Vrijheid in ons zit en dat we Vrijheid zijn!

Het zijn 6 avonden die je los van elkaar kunt bezoeken maar je bent natuurlijk ook alle avonden welkom. De avonden verschillen qua sfeer doordat wij samen de sfeer maken, misschien wil je alleen maar luisteren, of heb je juist een dringende vraag…….niks moet. Ik neem de leiding, maar de sfeer en de dynamiek bepalen we samen. Met 5 personen kan de sfeer heel intiem zijn en is er ruimte om dieper ergens op in te gaan. Met een grotere groep kunnen er ook mooie transformaties plaatsvinden omdat de frequentie dan mogelijk intenser is. We gaan het zien.

Een open houding is alles wat nodig is om te laten gebeuren wat er gebeuren wil.  DSCN1043

Als je interesse hebt, laat me dan ajb weten welke avond(en) je komt en met hoeveel personen. Maximaal 25 personen,  je mag het de dag ervoor nog proberen, maar vol is vol en wie zich het eerst aanmeldt heeft een plek. De Kosten zijn 15, 00 Euro per persoon per avond. Het gaat mij om een prettig samenzijn waarin ik anderen deelgenoot wil maken van inzichten die mij geholpen hebben en veel meer innerlijke rust hebben gegeven.

Ik heb er heel veel zin in, wie weet tot ziens!