Cursus (2) Van Ego naar Ziel via ZelfCompassie

Gericht op Bewustwording en Zelfrealisatie.

Van Ego naar Ziel via ZelfCompassie (maximaal 4 personen)

‘Sleutels naar Innerlijke Wijsheid’

In deze cursus krijg je 7 weken lang iedere bijeenkomst “een sleutel in handen” om een poort te openen richting het domein van je ziel. Het is een boeiend en mooi proces om de sluiers weg te halen die de diepste lagen van je ziel verbergen.

  1. Het doel van ons leven. Wie ben je en wat wil jij echt?
  2. Verbinding. Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden!
  3. Zuiverheid & Eerlijkheid. In waarheid wordt alles helder! 
  4. Vertrouwen & Intuïtie. Durf je over te geven!
  5. Stilte & mededogen. In stilte kun je echt ontmoeten!
  6. Aandacht & Intentie. Wat je aandacht geeft groeit!
  7. Wijsheid & Zinvol Leven. Leef je beste leven zoals alleen jij dat kan!

In een ontspannen en veilige sfeer gaan we met de thema’s aan de slag. De cursus is erop gericht dat je door meer inzichten een gevoel van thuiskomen bij jezelf ervaart. Als Energetisch Therapeut maak ik graag gebruik van de wijsheid van het leven. Interactie met elkaar is daarom ook zeer wenselijk. Ieder inzicht en elke “Sleutel” heeft zijn eigen energie en zijn eigen frequentie. Samen brengen zij ons naar een dieper niveau van weten waardoor het leven als positiever en avontuurlijker ervaren kan worden.

Elke bijeenkomst gaan we “aan de slag” met ZelfCompassie! Hoe kunnen we de innerlijke kritische stem tot bedaren brengen en ons zelf meer openen voor een positiever geluid?                                                                                                                         Waarom zijn we zo streng voor onszelf en voelen we ons vaak niet goed genoeg?

Wil jij ook moeiteloos jezelf zijn en heb je interesse neem dan contact met mij op via het contactformulier of telefonisch 06- 38136742

Het zijn 7 bijeenkomsten

De kosten voor de cursus, Van Ego naar Ziel via ZelfCompassie zijn € 295,00          (mag in twee termijnen)

Rekeningnummer: NL70  INGB 0657 1727 90

Neem een yogamatje mee en een open mind! ‘ De Ruimte’ aan de Schattekerkerweg is heel prettig en biedt een veilige sfeer. Het is het bijgebouw naast het woonhuis midden in de Mijdrechtse polder. Schoenen blijven bij de voordeur. Er zijn sloffen aanwezig, maar je kan natuurlijk ook eigen sokken of sloffen meenemen. Er is vloerverwarming!

Als je interesse hebt neem dan contact met mij op. Telefonisch 06-38136742 of via het contactformulier.

Tot ziens!