Cursus (1) Alles= Energie/ Bewustwording via de Chakra’s

Cursus 

‘  Alles =  Energie’ Nieuw !!!

Met als basis, Bewustwording via de chakra’s is een interessante cursus die als doel heeft je emotioneel en spiritueel verder te laten ontwikkelen, zodat er meer bewuste samenwerking kan ontstaan tussen lichaam en ziel.

Vanaf heden wil ik deze cursus in kleine groepen geven zodat er meer verdieping kan plaatsvinden! (maximaal 6 personen)

De bijeenkomsten zullen bestaan uit theorie, oefeningen en geleide chakrameditaties. Er is veel ruimte om ervaringen te delen.

Het chakrasysteem is er om ons verder te helpen en heeft het beste met ons voor, alleen hebben wij vaak afgeleerd om de signalen te voelen, te horen en te zien. We leven erg vanuit ons hoofd en vertrouwen vaak meer op ons verstand.Maar vergeet niet dat ons lichaam wijs is en nooit liegt!

Ons fysieke lichaam wordt omgeven door subtiele energielichamen, hierin bevinden zich de chakra’s. Zij voorzien het (fysieke) lichaam van vitale energie. Chakra’s zijn de spiegels van de ziel. Draaiende wielen van energie die ons laten voelen hoe het echt met ons gaat.  Chakra’s zijn als een regenboog de brug tussen de aarde en de hemel. Ze zijn verbonden met al onze organen, zintuigen en endocriene klieren en dus voor een groot deel bepalend voor hoe we ons voelen. Het is eigenlijk merkwaardig dat het chakra-systeem zo weinig aandacht krijgt terwijl het onlosmakelijk verbonden is met ons zijn als mens. 
Door kennis over het functioneren van de chakra’s onderling en als systeem, krijg je sleutels in handen om een completer en gelukkiger mens te worden. Ik kan alleen maar hopen dat mijn enthousiasme je over de streep trekt.

De cursus is op maandagochtenden van 10.00 tot 12.00 en op donderdagavonden van 20.00 tot 22.00

Eerste bijeenkomst 8 april en 11 april, tweede bijeenkomst  22 april en 25 april, derde bijeenkomst 6 mei en 9 mei, vierde bijeenkomst 20 mei en  23 mei, vijfde bijeenkomst 10 juni en 13 juni, zesde bijeenkomst 24 juni en 27 juni, zevende en laatste bijeenkomst 8 juli en 11 juli. 

.

Kosten  €250,00    

Rekeningnummer; NL70 INGB 0657 1727 90

lokatie Schattekerkerweg 1b, Mijdrecht. Hoek Westerlandweg.

Voor de liggende meditaties is het fijn om een matje mee te nemen.

Ik heb er zin in!

Meld je nu aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met mij op           06-38136742

Tot ziens!.