Consult

Consult

Bij een persoonlijk consult is er voorafgaand meestal een telefonisch kennismaking-gesprek (gratis). Wanneer we er beiden een goed gevoel over hebben kunnen we afspraken maken.

Mijn kwaliteiten als Energetisch Therapeut zijn oprechte interesse en een sterke intuïtie. Naast Energetische behandelingen maak ik gebruik van meerdere disciplines zoals Innerlijk kindwerk, Tijdlijntechniek, Leela en verschillende ontspanningstechnieken.

DSCN1052

Uiteraard gaat dit alles in overleg en met de nodige uitleg. Ik vind het fijn om “een stukje met je mee te lopen op jouw pad”. In een open en niet-oordelende sfeer kunnen we knopen ontwarren of talenten activeren, het is een boeiend proces wat leidt naar meer bewustwording. Het is aan te bevelen om ten minste 4 of 5 consulten binnen niet al te lange tijd te hebben om het proces van bewustwording aandachtig te begeleiden.

De kosten van een consult bedragen 60,00 Euro per consult, meestal duurt een gesprek/behandeling anderhalf uur. Ik vind het fijn om de tijd te hebben en rustig samen naar het gewenste resultaat toe te werken. Ieder mens heeft zijn eigen geschiedenis en heeft daardoor patronen ontwikkeld die voelen als een tweede natuur. Toch kan het een verademing zijn om oude gewoontes en overtuigingen los te laten omdat je ze simpelweg niet meer nodig hebt en ze je weerhouden van verdere groei.Het bewust worden van en loslaten van blokkades maakt dat je weer dichter bij je kern komt, bij wie je werkelijk bent. Jij bepaalt wat je wilt delen en waar je verandering in wilt aanbrengen.

Chakra Reading; de chakra’s zijn de spiegels van de ziel. Een reading geeft informatie over je welzijn die vaak nog onbewust is. Door deze informatie helder te maken kun je een versnelling ervaren en inzichten verkrijgen in je persoonlijke groei.

Een consult dient nooit te worden gezien als vervanging van een behandeling bij een arts.

Laat je energie stromen, heb vertrouwen in de loop der dingen, wanneer je open staat voor het wonder van het leven weet je van zelf wat goed voor je is. In de vorm van intuïtie en heldere ingevingen word je net als de natuurlijke weg van het water in een rivier, gestuurd.
Kennis is macht, maar ze kan ongrijpbaar zijn en afleiden als ze niet in Wijsheid en begrip is geaard!

Waar we mee vechten wordt groter, wat we accepteren wordt kleiner.